Korv kit, gör ditt eget korv - "professionell"

Detta set är designat för erfarna korvmakare som vill ta sin passion för att göra korv till nästa nivå. Med högkvalitativa tillbehör och en kraftfull köttkvarn på 850 watt, kan du enkelt producera upp till 250 kg korv per timme med den här professionella utrustningen.

En av de bästa egenskaperna hos detta set är den fristående elektriska korvpåfyllaren som har en kapacitet på 10 liter och fem olika påfyllningsrör med diametrar från 16 till 38 mm. Det här gör det möjligt att producera korvar i olika storlekar och med olika fyllningar för att passa de olika behoven hos dina kunder eller vänner och familj.

Uppskattningsvis 90 meter svintarm med en diameter på 28/30 medföljer också i denna leverans vilket kommer vara tillräckligt för många omgångar av korvproduktion. De 800 gram kryddor (4 olika typer), inklusive grillad bratwurst, grillad korv i Nürnbergstil, kryddblandningar för wienerkorv och kex, kommer få din korv att smaka fantastiskt.

Som en extra bonus finns det två böcker med i detta setet: "Korvseminariet - Med 100 beprövade korvrecept" och "Gör din egen vildkorv". Dessa böcker kommer att hjälpa dig att bli en värdefullare tillgång för dina kunder eller bara hjälpa till att skapa den perfekta korven för din familj och dina vänner.

Med det här setet kan du ta kontroll över din korvproduktion och göra den bästa korven du någonsin har smakat.

  • Högkvalitativ köttkvarn med 850-watts effekt
  • Kapacitet på upp till 250 kg korv per timme
  • En fristående elektrisk korvpåfyllare med 10 liters kapacitet och 5 olika påfyllningsrör med diametrar 16/22/25/32/38 mm
  • Uppskattningsvis 90 meter svintarm med en diameter på 28/30
  • 800 gram kryddor (4 olika typer, inklusive grillad bratwurst, grillad korv i Nürnbergstil, kryddblandningar för wienerkorv och kex)
  • 2 böcker i ett set ("Korvseminariet - Med 100 beprövade korvrecept", "Gör din egen vildkorv")

Artikelnummer 99924228
Skick
Tillverkare ich-zapfe
Tillverkningsland Tyskland
Innehåll 1 bit
Vikt 58580 g
Mått 700×350×700mm

Snabb leverans Vi levererar med DHL. Varorna anländer inom endast någar dagar hos dig som kund.

Hög kvalitet Produkter med den högsta kvaliteten från ledande tillverkare

Kundnöjdhet Mer än 95% av våra kunder är nöjda och rekommenderar oss.

Säkerhet Säker handel online med SSL-certifikat.