För hushållet, gastronomin eller det privata hobbyköket
Antal kranar eller ölsorter
Kylkapacitet (liter per timme)
Integrerad luftkompressor eller CO2
Som en komplett uppsättning eller bara dispensern
Som en komplett uppsättning inklusive rengöringstillbehör

Lindr Kontakt 40

Lindr Kontakt 40 dispenseringssystem är en högkvalitativ och modern genomströmningskylare för den kommersiella sektorn, med vilken smidig servering inte är något problem. Modellen imponerar särskilt med sitt utmärkta pris / prestandaförhållande, vilket säkert kommer att övertyga dig hela vägen.

 

Högkvalitativt doseringssystem för kräsna ölälskare

Med Lindr Kontakt 40-doseringssystemet väljer du en högkvalitativ torrkylare som kan tappa upp till 50 liter öl per timme trots sina kompakta dimensioner.

Enheten är perfekt för kräsna restauratörer som vill underhålla sina gäster med perfekt kyld fatöl och som värdesätter en lättanvänd kran.

Lindr Kontakt 40 kännetecknas bland annat av sin moderna kylteknik. Detta säkerställer att energiförbrukningen är låg och att du kan börja servera öl efter fem till åtta minuter.

Med Lindr Kontakt 40-kranningssystemet är du väl rustad för att glädja dina gäster med en perfekt öl utan långa väntetider och för att klara ett lite högre antal gäster utan problem.

 

Varför Lindr Kontakt 40 är ett bra val

En färsk fatöl får varje ölälskares hjärta att slå snabbare. Med det högpresterande kransystemet från Lindr kan du lita på en högkvalitativ enhet som vet hur man imponerar med sin robusta konstruktion i rostfritt rostfritt stål.

Överensstämmelse med högsta hygienstandarder garanteras, liksom längsta möjliga livslängd, så du kan vara säker på att investeringen i din nya Lindr-dispenser är värdefull och att du kan lita på flödeskylarens tillförlitlighet länge tid

Samtidigt, med Lindr Kontakt 40-dispensern, väljer du en visuellt tilltalande modell som säkert kommer att skära en bra siffra på din disk.

 

De största fördelarna med Lindr Kontakt 40 i korthet:

  • Kompakt flödeskylare med ett utmärkt pris / prestandaförhållande
  • Låg energiförbrukning tack vare modern kylteknik
  • Hållbar och robust i rostfritt stål
  • Okomplicerad start
  • Färdig att använda efter bara fem till åtta minuter
  • Upp till 50 liter perfekt kyld öl i timmen
  • Ett utmärkt val för kräsna restauratörer


Köp Lindr Kontakt 40 dispenser

Köp Contact 40-dispensern från Lindr bekvämt i vår onlinebutik och se fram emot en perfekt ölglädje som inte lämnar något att önska av dina gäster.

Naturligtvis hittar du också lämpliga tillbehör, såsom ölslangar, för att ansluta ditt nya utdelningssystem Lindr Kontakt 40 och för att börja servera snart.