Glastorkmattor i olika mönster

För att säkerställa god hygien är det viktigt att skölja de använda glasen noggrant. Det är dock minst lika viktigt att tillåta en snabb och fullständig torkningsprocess. För detta ändamål rekommenderar vi att du använder lämpliga torkmattor, som du hittar i vår butik i olika storlekar och design. Vare sig det är för privat bruk eller professionellt bruk - vi har rätt garanterat rätt matta för dig.

Varför du ska använda glastorkmattor

Glastorkmattor har många fördelar. Det är därför värt att lita på de praktiska tillbehören både inom cateringbranschen och hemma. Genom att använda Glastorkmattor drar du nytta av följande fördelar, bland annat: fördelar:

  • Besparing i tid och arbete
  • Bättre hygien
  • Ren servis
  • Minskning av glas som går sönder

Glastorkmattor sparar tid och arbete

Genom att placera dina glas på en Glastorkmatta efter sköljning sparar du tid och arbete. Det beror på att resterna av sköljvattnet kan rinna av sig själv, så att glasen också blir torra utan din inblandning.

Glastorkmattor förbättrar hygien

fukt är den idealiska grogrunden för bakterier av alla slag. Glastorkmattor möjliggör särskilt snabb torkning av diskarna på grund av luftcirkulation. På det här sättet bidrar de inte bara till att dina glas snabbt är redo att användas igen, utan också hjälper till att förbättra hygienen i ditt kök eller restaurang.

Glastorkmattor ger mer glans

Torka dina glas snabbare, desto bättre kan du undvika obehagliga kalkmärken och vattenfläckar efter sköljning. Glastorkmattor ger sålunda automatiskt mer glans och renhet och hjälper till att minska den ofta nödvändiga återpoleringen efter tvätten till ett minimum.

Dräneringsmattor skyddar dina rätter

Oavsett om tallrikar, koppar eller glas - om diskarna placeras på en hård hylla efter tvätt, orsakar detta oundvikligen regelbundna skador. Detta gäller särskilt när det finns mycket aktivitet på golvet och tvätten måste göras mycket snabbt. Glastorkmattor kan bidra till att minska antalet trasiga glas. Eftersom de är mjukare och därmed skyddar diskarna från att spricka.

Vi erbjuder ett brett utbud av glastorkmattor

Om du letar efter lämpliga glastorkmattor har du kommit till rätt ställe. Eftersom i vår butik hittar du ett stort sortiment av Glastorkmattor i olika storlekar och former. Oavsett för vilket ändamål du behöver din glastorkmattor - vi har rätt lösning. Förutom vanliga glastorkmattor kan du också köpa mattor med uppsamlingsbricka, smala serveringsmattor för barräknare och rullmattor i liten storlek.

Glastorkmattor med droppbricka

En glastorkmattor med droppbricka minskar avsevärt den ansträngning som krävs för rengöring. Eftersom vattnet samlas i badkaret, som lätt kan tömmas och rengöras vid behov. På detta sätt undviker du en våt räknare, som du ständigt måste torka och rengöra.

Smala serveringsmattor för beredning av cocktails

Våra smala serveringsmattor är perfekta att använda i barräknare. Deras upphöjda fälg fångar pålitligt dryckesrester så att du inte behöver torka hela tiden. Samtidigt erbjuder de dina glasögon ett säkert ställning när du förbereder cocktails.

Skärbara rullmattor

Våra billiga rullmattor finns i fyra olika färger som trädgårdsartiklar. De lättvårdade mattorna kan tvättas i upp till 50 grader. De påskyndar torkningsprocessen och kan skäras till valfritt format.