För hushållet, gastronomin eller det privata hobbyköket
Antal kranar eller ölsorter
Kylkapacitet (liter per timme)
Integrerad luftkompressor eller CO2
Som en komplett uppsättning eller bara dispensern

I gastronomin men också alltmer också i den privata sektorn, tappas inte längre öl med en enkel kran. Tapptorn är en inventarie i baren i varje pub, klubbrum och i hemmet. Ett tapptorn i önskad höjd bör vanligtvis innehåller en droppbricka. Dispensern är ansluten till öltunnan med en slang.

Valfritt tapptorn

Vi har tapptorn för privata bruk eller i restauranger i olika storlekar. Alla modeller är visuellt tilltalande med ett snyggt utseende. Eleganta modeller i krom eller rostfritt stål, matt eller polerad finns med en eller två tapphuvuden. Vissa av tapptornen kan skruvas direkt på tappens anslutning.

Tapptorn finns i en mängd olika versioner med en- eller två kranar främst. I cateringbranschen spelar utseendet en extra viktig roll vid servering av öl eftersom den måste passa baren och återspegla barens stil. Tapptorn utgör ofta mitten av disken bakom vilken värden serverar gästerna. Modeller av hög kvalitet i rostfritt stål eller krom passar nästan varje interiör.

Om du vill vara mobil är picknickpumpar alternativet när du är på språng. Med de enkla picknickpumparna med kolvkran kan du börja tappa utan en CO2-flaska. Du kan därmed också njuta av utsökt, färskt öl vid grillen eller på stranden.

Teknik för tapptorn

Förutom utseendet bör du också vara uppmärksam på tekniken och att det fungerar kvalitativt. Kranen från vilken ölet kommer är ansluten till dispensern. Du bör alltid vara uppmärksam på en nogrann rengöring av dispensern och kranen. Tillräcklig kylning bör också säkerställas så att ölet inte är för varmt. Nackdelen med varmt öl, förutom att det inte smakar lika väl, är att det skapar mycket skum.

Våra tapptorn är av hög kvalitet och tekniskt i topp. Funktionalitet och teknik gör att ölet smakar mycket bättre. Särskilt i restaurangen är själva baren oftast i centrum, vilket gör trapptornet väldigt viktigt för en bra upplevelse för dina kunder.