Antal kranar eller ölsorter

Hygien och underhåll av dispenseringssystem och tillbehör

Tvättmedel och svamp räcker ofta inte för hygienisk rengöring av dina doseringssystem, tappkranar och andra apparater. Speciellt om du driver en cateringhandel är rena och bakteriefria enheter ett måste, och behöver ofta rengöras snabbt så att mat/dryck och apparater är redo att användas på direkten. I vår onlinebutik hittar du både rengöringsmedel och apparater för dispenseringssystem, öltappar och annat. Vi erbjuder även rengöringsmedel, i form av desinfektionsmedel till rengöringstabletter till rengöringssvampar.

Tvättning av glas och tillbehör

Vi erbjuder tvättning av glas i form av 2-glas eller 1-glasmodeller med spolning eller fristående sköljning för anslutning till undersidan eller gastro kranen. Skrivbordenheten kan också användas utan diskbänk och är därför särskilt lämplig för temporära fester eller mindre evenemang. En glasbricka sparar upp till 70% vatten och energi eftersom det sköljer kallt. Den smutsavvisande och rundade ytan underlättar rengöringen. Den inre borsten är fäst med ett bajonettlås, så att den snabbt kan bytas ut. Du hittar tillbehör för din glasbricka på öltapp.se i form av externa borstar, interna borstar, borstengöringsmedel och andra tillbehör. De speciella rengöringstabletterna är utformade på ett sådant sätt att de rengör glasen på djupet och garanterar rent och fräscht ölskum. I vårt sortiment hittar du också högkvalitativa tvättmaskiner av glas från märket Spülboy och vi erbjuder även 3-delade tvättborstar av glas utan hölje med gummiknoppar i olika storlekar.

Professionell rengöring av doseringssystemet

Olika rengöringsborstar, desinfektionsmedel och andra specialverktyg för korrekt rengöring av din dispenser finns i vårt stora sortiment. För att ge bakterier och envis smuts ingen chans, utför först en alkalisk och sedan sur rengöring på ditt doseringssystem. För detta ändamål hittar du kemiska rengöringsmedel i pulver- eller tablettform från varumärket Bevi. Skölj sedan de små svampgummikulorna genom slangarna, som kan rensa smuts och skräp från de smala slangarna. Upptäck våra praktiska renoveringssatser för 1-rörs- och 2-rörs dispenseringssystem och kaggar, som innehåller slangar och slangklämmor för rengöring av rör, svampbollar, fett från kranen, desinfektionsmedel koncentrat och andra viktiga tillbehör.