Från en shot till en cocktail - allt för din barutrustning

Vad skulle en bardisk vara utan den glamour och glädjen som välblandade cocktails ger? Från shakers och blandgblandare till olika skålar och portionerer till fina champagnekylare och isbitbehållare, erbjuder vi på öltapp.se dig ett omfattande sortiment för att professionellt utrusta din bar. Många cocktails avslutas med en liten, smakfull dekoration. Upptäck cocktaildekorationer i vårt sortiment, till exempel de populära festparaplyerna, sugrör i olika storlekar och färgglada cocktailpinnar.

Cocktailberedning och lagring av drycker

Varje bartender vet att blanda drycker är ett hantverk som bara fungerar med de bästa ingredienserna och verktygen. Du hittar isbitmaskiner, caipirinha-pestles, citronpressare, praktiska behållare och flaskhållare för att snabbt ha alla ingredienser till hands. För att göra serveringen så enkel som möjligt, finns doseringsanordningar som den professionella Spirit Master-portören, plastkamellkork och bänkstället. Shakern är bartenderns magiska verktyg, där de ädla ingredienserna blandas till en spännande drink. Vi erbjuder dig Boston shaker, som består av ett glas för blandning och en nedre del av rostfritt stål, eller en tredelad shaker som är gjord helt av rostfritt stål med sil och lock, som också är lämplig som måttkopp. Håll dina champagne- och champagneflasker svala på ett elegant sätt. Upptäck vår eleganta champagneskål i rostfritt stål, som kan rymma upp till fyra flaskor, eller vår festliga champagnekylare i en blank svart cylinder.

Ordning och rena bakom disken

Bakom baren är det ibland snabbt och hektiskt och varje rörelse måste vara rätt, så det är viktigt att flaskor och glas har sin plats och alltid är redo att användas. En glasskena håller glaset hängande och är samtidigt platsbesparande som gör baren snygg och professionell. En droppfångare är lämplig för sköljda glas och fångar upp vatten som droppar ner i en platt behållare. Glasen står på uppsamlings mattan av plast, vilket ger dem ett fast stativ och skyddar samtidigt kanten på glaset. På öltapp.se erbjuder vi endast produkter tillverkade av högkvalitativt material som kännetecknas av hållbarhet och en elegant look, så att arbeta bakom baren betyder en sak framför allt: det ska vara roligt att vara en bartender!