Ishink

Oavsett om det är cocktails, longdrinks eller läsk - många drinkar smakar bara riktigt gott när de är ishink. Ishink och krossad is bör därför inte saknas vid privata fester eller vid servering av drinkar på restauranger.

För att hålla isen inom bekvämt räckhåll är det lämpligt att använda en lämplig isbitsbricka. Letar du efter en ny ishink så hittar du den i vår butik. Det bästa sättet att köpa din nya glassbehållare är online och få din beställning bekvämt levererad.

Ishink - det viktigaste på ett ögonkast

 • Med rätt ishink har du alltid ishink för att kyla dina drinkar inom räckhåll.
 • Ishink finns i olika storlekar och utföranden, vilket gör det enkelt att hitta en passande modell.
 • Ishink med lock och bra isolering ser till att dina ishink håller formen så länge som möjligt.
 • Med ishinkmar till frysfacket har du möjlighet att själv göra små mängder ishink på ett okomplicerat sätt.
 • I vår butik hittar du ett urval av högkvalitativa istärningsbrickor som du bekvämt kan köpa online och få levererad.
 • Varför du ska köpa en ishink

  Om du vill njuta av kalla drycker ensam eller tillsammans med vänner är ishink ofta oumbärliga, särskilt under årets varma månader. Oavsett om det gäller juice, vatten och lemonad eller alkoholhaltiga drycker som cocktails - med några ishink kan du på ett tillförlitligt sätt säkerställa den perfekta drickstemperaturen på sommaren.

  För att dina ishink inte ska smälta direkt efter att de tagits ut ur frysen är det klokt att förvara dem i en ishink. I en sådan isbehållare skyddas isen från värmen, så att den kan användas i fred även vid utomhusfirande.

  Så, som du kan se, är det definitivt ett bra val att köpa en ishink. Både vid privata högtider och vid servering av kalla drycker inom storkök kan en lämplig ishink vara en betydande lättnad. Om du inte redan har en ishink bör du definitivt överväga att ändra det så snart som möjligt. Ett urval av högkvalitativa modeller kan hittas i vår butik om så önskas.

  Vilka typer av ishinkar finns tillgängliga?

  När du köper en ishink kan du välja från ett brett sortiment. Du kan välja mellan modeller i olika storlekar, olika former och olika material. Dessutom skiljer sig de tillgängliga glassbehållarna i bland annat utrustning.

  Ishink med lock

  Ishink med lock är särskilt populära och praktiska. De gör att ishink kan förvaras väl skyddade så att de, beroende på modell, ibland ger tillräcklig kylning under några timmar. Detta gäller särskilt om ishink har ett lock, bra isolering eller till och med en löstagbar kylinsats.

  Ishink med bra isolering

  Vill du i första hand hålla priset så lågt som möjligt kan du köpa en enkel glassbehållare i plast. Å andra sidan, om du vill att din glass ska hålla så länge som möjligt ska du inte satsa på den billigaste ishinken du kan hitta.

  Välj istället en högkvalitativ dubbelväggig ishink gjord av rostfritt stål. Alternativt kan du även köpa en ishink som medföljer en plast- eller glasinsats. Sådana modeller erbjuder betydligt bättre isolering än enväggiga ishinkar. I kombination med ett lock ser detta till att dina ishink inte börjar smälta lika snabbt efter att du tagit ut dem ur frysen och lagt dem i ishinken.

  Om du vill gå ett steg längre kan du till och med köpa en ishink som har ett avtagbart kylelement om det behövs. På så sätt håller dina ishink formen även timmar efter att de tagits ur frysen, så att inget står i vägen för en avslappnad samvaro med ishink drycker.

  Ishink gjorda av olika material

  När du letar efter en ishink kommer du snabbt att upptäcka att du inte bara kan välja mellan olika storlekar, utan även från olika material. Förutom klassiska ishinkar av plast kan du även välja en ishink av glas eller rostfritt stål. Naturligtvis ser båda vanligtvis mycket mer eleganta ut än en enkel plastmodell.

  I grund och botten avgör naturligtvis din personliga smak vilken variant du föredrar.

  Hållbara ishinkar i rostfritt stål

  En glassbehållare av rostfritt stål kännetecknas inte bara av en attraktiv design, utan också av sin robusthet. Du kan därför räkna med att den håller längre jämfört med en plastmodell. Detta gäller åtminstone om ishinken egentligen är helt i rostfritt stål och inte är utrustad med en plastinsats.

  Vad är viktigt med ishinkar i plast?

  I princip kan en ishink av plast också övertyga med kvalitet och god stabilitet. Men när du köper, se till att den modell du väljer är BPA-fri. BPA (bisfenol A) är ett mjukgörare som finns i många plastprodukter och som misstänks främja olika hälsoproblem.

  Detta är förstås särskilt problematiskt för produkter som kommer i direkt kontakt med livsmedel, såsom glassbehållare. Vi rekommenderar därför att du prioriterar BPA-fria ishink när det är möjligt. Tänk i det här sammanhanget på att ishinkar som faktiskt är gjorda av rostfritt stål med plastinsats också ska vara BPA-fria.

  Hur stor ska en ishink vara?

  Det går naturligtvis inte att säga generellt vilken storlek som är den rätta. För det beror helt på vad du vill köpa en ishink till och hur mycket is du brukar behöva.

  Vanliga ishinkar har vanligtvis en kapacitet på 0,75 till 2 liter. Om det inte räcker för dig kan du enkelt hitta ishink med en volym på tre eller till och med fyra liter. Det borde därför inte vara svårt för dig att hitta en modell vars storlek passar just dina ändamål.

  Ytterligare funktioner för isbehållaren

  I många fall har en iskubsbehållare av hög kvalitet inte bara ett lock. Dessutom har ishinkar ofta handtag som gör dem lättare att bära. Det finns även en modell med medföljande istång. Med detta kan ishink enkelt tas ur ishinken och fyllas i glasen.

  Vissa ishinkar är också utrustade med en silinsats. Denna har till uppgift att låta smältvattnet rinna bort.

  Ishink till frysen

  Förutom ishink, som är avsedda för att kyla färdiga ishink, finns det även ishink som du själv kan göra ishink med. Formarna är oftast gjorda av plast eller silikon. De fylls med kranvatten och ställs i frysen.

  Efter några timmar fryser vattnet och du kan ta dina färska ishink direkt ur iskubsformen för att kyla dina drinkar med dem. Ishink finns både med och utan lock. För enkel användning rekommenderar vi att du köper en modell med lock. Detta säkerställer att du inte spiller ut vattnet på vägen från diskbänken till frysfacket.

  Förutom konventionella formar som kan användas för att göra klassiska ishink, finns det även iskubsformar som du kan använda för att ge isen till dina drinkar ovanliga former. Från sfärer till hjärtan och blommor till skallar, här finns praktiskt taget allt. Om konventionella ishink är för tråkiga för dig har du möjlighet att ge isen till dina drinkar ett väldigt speciellt utseende och på så sätt göra dina drinkar till ett riktigt blickfång.

  Ge dina ishink något bestämt

  Om du är uttråkad med ishink finns det flera sätt att ändra på det. Använd till exempel dina ishink för att frysa fruktjuice eller tillsätt frukt som hallon eller en bit citron till dina ishink innan du fryser in. Detta ser inte bara bra ut, utan ger även dina drinkar den extra smaken. Så var gärna kreativ och testa vad du gillar i detta avseende.

  Var kommer isen till ishink ifrån?

  Du kan antingen köpa isen till din ishink eller göra den själv med lämplig ishink. Det senare är särskilt värt om du regelbundet behöver större mängder ishink eller krossad is. Om du bara vill kyla din egen drink med en eller två ishink då och då, räcker de nyss nämnda ishink för att säkerställa tillräckliga förråd.

  Hur hittar jag rätt ishink?

  Som du kan se finns det ett antal saker att tänka på när du köper din nya ishink. När allt kommer omkring vill du vara säker på att den ishink du väljer uppfyller dina krav så bra som möjligt och ger dig många år av vardagsnöje.

  Följande punkter är särskilt viktiga när du köper glassbehållaren:

 • En bra byggkvalitet för lång livslängd
 • Storleken på ishinken
 • Materialet som ishinken är gjord av
 • Bästa möjliga isolering
 • Ytterligare utrustning som lock och istång
 • I slutändan måste du naturligtvis själv bestämma hur viktiga de nämnda punkterna är för dig. Ändå är det värt att överväga dem när du fattar ett köpbeslut och inte bara uppmärksamma priset på glassbehållaren.

  Köp billiga istärningsbrickor online

  Om du vill köpa en ny isbitsbricka har du kommit rätt. I vår butik hittar du ett urval av högkvalitativa modeller att välja mellan.

  Beställ din isbitsbricka bekvämt online och få ditt köp levererat till dig snabbt och tillförlitligt. Med rätt ishink har du alltid isbitar eller krossad is till hands för dina drinkar.