Antal kranar eller ölsorter

Cold Brew - kallt krankaffe

Cold Brew-kaffe har varit mycket populärt bland älskare av denna dryck under lång tid. Med hjälp av en lämplig pip kan du laga exceptionellt gott kallt kaffe.

I vår webbutik hittar du öldispensrar, liksom Cold Brew-kaffedispenser, som är utrustade med alla nödvändiga element för perfekt kaffeupplevelse.

Kallbryggkaffe från kvävkran

Kväve används i kallbryggningssystem i stället för CO2. Detta är en av anledningarna till att kallt kaffe har ett exceptionellt krämigt skum. Dessutom ger kväveförstärkning Cold Brew en distinkt söt smak utan att behöva tillsätta socker eller mjölk. Denna läckra kaffespecialitet passar därför också perfekt till kroppsbyggarnas behov.

Cold Brew-kaffedispensrar är på modet

Med kallt bryggkaffe kan du erbjuda dina gäster en mycket speciell kaffeupplevelse. Eftersom kallbryggkaffe med kväve, ursprungligen från USA, nu också är mycket populärt i Europa och gläder sig över allt fler kaffeälskare med sin ovanliga smak.

Köp en Cold Brew Coffee Pourer

Om du i framtiden vill servera dina gäster med krämigt espressokaffe, har du kommit till rätt ställe. För i vår onlinebutik hittar du rätt häll du behöver för servering av kallbryggkaffe.

Som med alla våra produkter kan du naturligtvis vara säker på att kvaliteten på de enskilda komponenterna i våra Cold Brew-munstycken inte lämnar något övrigt att önska och att ingenting står i vägen för en lång livslängd.

Köp din Cold Brew kaffedispenser bekvämt online så levererar vi din beställning snabbt och pålitligt till den adress du väljer. Genom att köpa en praktisk, komplett uppsättning kan du också räkna med att anslutning och idrifttagning blir problemfri och att du kan servera ditt första kalla kaffe från den nya maskinen på kort tid.