Perfekt rena glas tack vare en Spülboy-glasrengöring

Rena glas är viktiga i cateringbranschen. Vid rengöring är det emellertid inte bara att det är rena som räknas, utan också enkel hantering och så snabb sköljning som möjligt. Lyckligtvis är detta inte ett problem med rätt glasrengöring, som borde vara en del av basutrustningen för varje
bartender. I vår butik, till exempel, hittar du den populära Spülboy < / strong>, vilket lovar dig perfekta rengöringsresultat, liksom lämpliga reservdelar för Spülboy och andra tillbehör, till exempel borstrens för din glasrengöring.

Utan lämplig glas tvättmaskin fungerar det inte

Hygien är av stor betydelse i cateringbranschen. Förutom regelbunden rengöring av kranen inkluderar detta också rena glas. När allt kommer omkring, bara ett perfekt sköljt glas gör det möjligt att njuta av en öl perfekt. Ett bra intryck på dina gäster är a och o i denna bransch. För om du var tvungen att dricka från ett smutsigt glas en gång, eller om du har lagt märke till smaken av rengöringsmedel i ditt öl, kommer du förmodligen inte att komma tillbaka igen.br /> Det är därför viktigt att du köper en lämplig br /> tvättmaskin för att rengöra dina glas. Detta gör att du kan skölja särskilt snabbt och noggrant, så att du inte bara sparar tid utan också lämnar ett gott intryck på dina gäster.

Varför du hittar rätt med Spülboy

Det finns många olika glasrengöringssystem från olika tillverkare. Spülboy br /> har ett särskilt gott rykte bland dessa. Med tanke på de många fördelarna som glastvättmaskinerna för detta märke har att erbjuda är det inte heller förvånande. Eftersom du använder en Spülboy kan du vara säker på att dina glas alltid kommer att rengöras optimalt. Varken spår av läppstift eller fettrester orsakar problem för
praktiska enheter. Samtidigt visar användningen av en Spülboy sig vara vattenbesparande. Detta beror på att vattnet bara rinner med denna bricka när ett glas sköljs.
Samtidigt kan du vara säker på att även delikat glasdekoration bevaras på bästa möjliga sätt, eftersom tvättmaskinen bara behöver låga temperaturer när du rengör dina glas.
glasrengöringn kan anslutas mycket enkelt så att den är praktiskt redo att användas. Dessutom orsakar inte underhåll och rengöring av själva glasrengöringen några större problem. Eftersom de enskilda komponenterna i Spülboy som tvättborstar eller slagskyddsringar, kan tas bort och rengöras med bara några handgrepp, eller vid behov ersättas med en reservdel.

Spülboy reservdelar för en okomplicerad reparation

Spülboy kännetecknas av sin robusta konstruktion och tillhörande långa
livslängd. Detta betyder emellertid inte att du kan klara dig utan reservdelar på lång sikt.
Att bära delar som tvättborstar måste oundvikligen ändras från tid till annan
för att säkerställa korrekt funktion och god diskmaskinprestanda .
Med rätt Spülboy reservdelar från vår butik utgör detta emellertid inte någon större
utmaning. Välj bara den reservdel du behöver för din Spülboy,
och byt ut den på din tvättmaskin med några enkla steg.

Beställ din Spülboy-tvättmaskin online

Spülboy-tvätt helt enkelt online. För hos oss drar du inte bara åt låga priser utan också snabb och pålitlig leverans, så att du snart kan börja tvätta dina glas. Om du letar efter lämpliga reservdelar till din Spülboy, har du också kommit till rätt plats. Oavsett om du letar efter borstar, ventilrör eller sugfötter - i vår butik hittar du allt du behöver för att reparera din Spülboy.