Njut av hemgjorda, läckra crepes hemma med crepe maker från xn--ltapp-iua.se!

Tänk dig att enkelt kunna tillaga läckra crepes i ditt eget kök, när som helst. Nu kan du med crepe maker! Denna underbara gadget låter dig piska fram crepes som ett proffs, allt från bekvämligheten av ditt eget hem.

Hur fungerar crepe maker?

Crepe maker är mycket lätt att använda. Slå bara på den och vänta på att strömlampan ska tändas. Detta innebär att enheten är uppvärmd och redo att användas. Nu kan du lägga smeten på värmeplattan och fördela den jämnt. Efter bara några sekunder kan du vända din läckra crepe och tillaga den från andra sidan. Upprepa denna process tills du har tillräckligt med crepes för dig och din familj eller vänner.

Varför ska du köpa crepe maker?

Det finns många anledningar till varför crepetillverkaren är ett absolut måste för alla crepeälskare:

 • Perfekta crêpes vardera Tid: Tack vare den jämnt uppvärmda kokplattan får du perfekta crepes varje gång. Du behöver inte längre oroa dig för att några av dina crepes ska brännas eller gräddas ojämnt.
 • Crepe Maker: Du kan använda en tvåplattor crepe maker som ger dig möjlighet att laga mat 2 gånger snabbare!
 • Enkel användning: Crepe Maker är mycket lätt att använda. Du behöver inte vara proffs för att piska dina egna crepes som en kock.
 • Snabbt resultat: Kokplattan värms upp snabbt, så att du kan börja laga mat inom några sekunder.
 • Utrymmesbesparande: Crepe maker är kompakt och kan enkelt placeras i alla kök. Rymdproblem är ett minne blott.
 • Ha kul: Det är bara roligt att laga mat med crepe-tillverkaren. Din familj och dina vänner kommer att älska att vara med och göra crepes.

Crepe maker är ett måste för alla som älskar att experimentera i köket och prova nya recept. Oavsett om du planerar ett speciellt tillfälle eller bara vill njuta av något gott hemma på en mysig helg, är denna crepemaskin ett perfekt val. Skaffa Crepe Maker nu och upplev glädjen med DIY. Din familj och dina vänner kommer att älska det och det kommer du också göra!

Upptäck mångsidigheten hos Crepe Maker

Pannkaksmaskin är inte bara lämplig för att tillaga söta crepes. Du kan också använda denna apparat för att göra välsmakande crepes, pannkakor, omeletter och till och med pizza. Möjligheterna är oändliga och du kan låta din kreativitet flöda fritt.

Salta crepes och pannkakor

Om du föredrar salta crepes eller pannkakor kan du helt enkelt krydda smeten med salt och kryddor och fylla med ingredienser som skinka, ost, svamp eller grönsaker. Du kan också lägga till olika såser som tomatsås eller pesto för att förhöja smaken. Med Crepe Maker kan du göra välsmakande crepes och pannkakor på nolltid och överraska din familj och vänner med nya smaker.

Omeletter

Du kan också använda pannkaksmaskin för att göra omeletter. Knäck bara ägg och lägg till dina favoritpålägg som skinka, ost, paprika eller lök. Häll blandningen på grillen och koka som en crepe. På några minuter har du en läcker omelett som är perfekt formad och som inte faller isär.

Pizza

Ja du har läst rätt. Du kan också använda pannkaksmaskin för att göra pizza. Använd bara en pizzadeg och tillsätt dina favoritingredienser som tomatsås, ost, skinka, svamp eller paprika. Lägg smeten på värmeplattan och grädda som en crepe. På några minuter har du en utsökt pizza som är perfekt formad och gräddad till en knaprig.

Vanliga frågor om crepe maker

 • Hur stor är crepe maker?

  Crepe maker har en storlek på 1 tallrik: 350 - 400 mm, vilket gör den tillräckligt kompakt för att passa i alla kök.

 • Hur lång tid tar det för crepe maker att värmas upp?

  Crepe maker värms upp inom några minuter och är sedan redo att användasanvändningen.

 • Hur rengör jag crepe maker?

  Crepemaskinen kan lätt rengöras med en fuktig trasa. Kokplattan kan också tas bort och rengöras separat.

 • Kan jag också förbereda salta crepes med crepe maker?

  Ja, crepe maker är också lämplig för att tillaga salta crepes. Testa till exempel en variant med skinka och ost.

 • Hur tjock ska smeten vara för crepe maker?

  Smeten ska vara tunn så att den kan fördelas jämnt på värmeplattan. Du kan få en bra konsistens genom att späda smeten med mjölk eller vatten.

 • Hur många crepes kan jag göra samtidigt med crepe maker?

  Crepe maker har en kokplatta med en diameter på 400 mm och är därför lämplig för att tillaga en stor crepe eller flera små crepes samtidigt.

 • Hur lång tid tar det att baka en crepe med crepe maker?

  En crepe bakas vanligtvis inom 1-2 minuter. Den exakta tiden beror dock på smetens tjocklek och hur brun du vill att den ska vara.

 • Hur kan jag förhindra att smeten fastnar på crepe maker?

  För att förhindra att smeten fastnar på crepe maker kan du smörja in kokplattan med lite olja eller smör före användning.

 • Hur kan jag använda crepe maker på ett säkert sätt?

  För att kunna använda crepe maker på ett säkert sätt bör du se till att enheten placeras på en stabil och jämn yta. Undvik också att använda enheten nära vatten eller andra vätskor.

 • Hur kan jag förvara crepe maker?

  Crepe maker kan enkelt förvaras upprätt och tar väldigt lite plats. Se dock till att enheten är skyddad från damm och smuts.

 • Hur kan jag beställa crepe maker?

  Du kan beställa crepe maker direkt på vår hemsida. Klicka bara på beställningsknappen och följ instruktionerna.

Crepe Maker är en underbar pryl som låter dig piska hemgjorda crepes som ett proffs. Oavsett om du planerar en lugn frukost med familjen eller firar ett speciellt tillfälle, garanteras perfekta crepes hos crepetillverkaren. Enheten är lätt att använda, värms upp snabbt och är lätt att rengöra.

Beställ crepetillverkaren nu och bli förvånad över den mångsidighet och det roliga som denna enhet erbjuder. Din familj och dina vänner kommer att älska det och det kommer du också göra!