John Guest drycksteknologi

samt produkter för speciella tillämpningar, producerar företaget också ett omfattande sortiment av produkter för drycksteknik.

 

Slangar från John Guest

Ölslangar måste vara livsmedelssäkra. Detta säkerställer att ölet inte kan förorenas när det kommer i kontakt med slangen. Detta är naturligtvis fallet med slangarna från John Guest Beverage Technology, så att ingenting står i vägen för perfekt öl njutning.

 

Skruv och plugganslutningar från John Guest

I vår John Guest-butik kan du dessutom hitta raka anslutningar samt raka vinkelskontakter, trippelfördelare och T-kontakter för anslutning din ölutmatare. För att optimalt säkra plugganslutningarna på dina slangar är det bäst att använda en lämplig hållring från John Guest drycksteknologinsortiment.

John Guest drycksteknik - beprövad kvalitet för ditt dispenseringssystem

-tillverkarens sortiment kännetecknas av hög kvalitet. Produkterna för drycksteknik är inte bara livsmedelssäkra, utan också robusta, så att du kan lita på en lång livslängd.

Köp produkter från John Guest Beverage Technology

I vår butik kan du köpa många produkter från John Guest. Bland dem finns ölslangar, plugganslutningar, skruvanslutningar och fästringar i olika format och storlekar.