För hushållet, gastronomin eller det privata hobbyköket
Antal kranar eller ölsorter
Kylkapacitet (liter per timme)
Integrerad luftkompressor eller CO2
Som en komplett uppsättning eller bara dispensern

Ständig njutning av god öl med många tillbehör. Vi har reservdelar, rengöringsmedel och verktyg för din öldispenser. Inte bara inom gastronomin, utan även för privatpersoner, öl dricker vi ofta och gärna. Fler och fler hobbybryggare skapar sina egna öltyper och det tappas öl i hemmet mer och mer. Dessutom finns det klubbar och organisationer över hela landet som vill förse sina medlemmar med färskt öl vecka efter vecka. För en välsmakande ölnöje hittar du exakt rätt tillbehör här!

Praktiska hjälpmedel och reservdelar

Många större och mindre hjälpmedel underlättar öltappning. Adaptrar gör det till exempel möjligt att ansluta små 5-liters enheter till ett dispenseringssystem. Tack vare ölkranen kan du ta bort ölslangen - ölet förvaras säkert i fatet. Du kan nu tappa färskt öl i små mängder och en backventil säkerställer ren tappning. Om det finns något kvar i fatet senare kan du byta ut ventilationspluggen på fatet mot en plugg för adaptrar. Adaptrar och pluggar är idealiska för den privata födelsedagsfesten.

Förutom rengöring av kransystemet och utrustningen behövs temperaturen i rummet vara rätt för att nå perfekt öltemperatur. Normalt vill man dricka kall öl, men ibland måste drinken värmas upp för att nå rätt temperatur. Detta är möjligt med en ölvärmare med ett rostfritt stålstativ. Öl ska alltid serveras vid kyldtemperatur. Vid sju till nio grader kan det också tappas väl och bildar ett fint skum.

Ibland måste något repareras eller bytas ut vid kranen. Förutom verktyg och tätningar hittar du också en ersättningskran för ditt system. Innan nästa reparation, kan du titta runt i vårt sortiment - du hittar säkerligen rätt reservdel!

Senaste trenden

Att brygga öl är en hundraårig tradition, men även här finns det alltid nya uppfinningar och trender. En av dem är "Feeling Tube" - den senaste trenden inom öl-tapning. Denna bordkran placeras på bordet och roteras så att den är bryggs direkt framför gästerna. Nu kan öl, coca-cola, juice, vodka, vin och drinkar göras på direkten. Tre liters-enheten passar in på ett Feeling Tube-bord. Speciellt på nattklubbar, bowlingbanor, ölbarer eller upplevelsesrestauranger är denna dispenserapparat den absolut hetaste trenden!