Antal kranar eller ölsorter

Servera varma drycker

Under vintern finns det behov av cocktails och kall öl, men du vill säkert också njuta av andra drycker under denna period . Glögget är en het favorit som är en aromatisk varm dryck som vinner fler och fler fans. För servering av varma drycker som innehåller alkohol, såsom glögg, behövs en enhet som är speciellt för detta ändamål. På öltapp.se erbjuder vi dig glöggmaskiner, kranar, rör, dryckesslangar och annat praktiskt tillbehör för dina varma drycker.

Glöggsbehållare för kommersiellt bruk

Upptäck våra professionella glöggleverantörer med en elektrisk pump och en kapacitet på 100 l / h, tillgänglig för dig med 2 kranar med två förvärmda kranar eller för 3 kranar med tre kranar. De har en steglös temperaturreglering från 35 ° C till 85 ° C och är lämpliga för alla typer av alkoholhaltiga varma drycker. Tack vare den okomplicerade installationen är de redo för direkt användning och kan till och med användas för att servera varm öl efter lämpliga justeringar. Det fästbara spillbrickan är 520 mm djup, de matchande sugslangarna finns också i vår onlinebutik. Våra "heta fat" är en speciell enhet för varma drycker i en lekfull form som också drivs med en elektrisk pump och har två förvärmda kranar. Förutom samma högkvalitativa utrustning som våra glöggsmaskinerimponerar "varma fat" med sitt eleganta utseende passat för vintern.

Väsentliga tillbehör för din varma drycksmaskin

I våra tillbehörssatser för glögg hittar du kranar och slangar för varm drycker för både 2-delad och 3-delad tappningssystem med en elektrisk pump. Vi erbjuder också en tvådelad tillbehörssats för enheter för varma drycker med en gasdriven pump. Detta paket innehåller också en CO2-slang (koldioxidslang) och en tryckregulator. Vi erbjuder även dryckesslangar och risers som separata delar. Röret är fäst vid dryckesslangen, som stöder pumpen vid pumpning av drycken från behållaren i dispensern. Tapphuvudet på fatet, som är skruvad på trumman och har en speciell beläggning är idealisk för att servera varm öl.

Perfekta varma drycker tack vare glöggmaskinen

Under den kalla säsongen är drycker som öl inte lika populära som under sommaren.
Istället blir besökare på fester och evenemang mer och mer sugna på välsmakande varma drycker, som glögg eller punch.
Det är särskilt lätt att göra varma drycker med en professionell glöggsdel. För med de kraftfulla glöggsenheterna kan de tömmas på rekordtid
och långa väntetider för kunder undvikas.

Så fungerar en glöggmaskin

Utan glöggspis, måste du värma den varma drycken i en vattenkokare och
hålla temperaturen konstant för att sedan ta bort den från behållaren för servering. Detta är besvärligt, tidskrävande och konsumerar också onödig el.
Med en glöggautomat, å andra sidan kan du ta dina varma drycker direkt från behållaren och värma omedelbart innan servering. För detta ändamål är
glöggautomaten som vanligtvis är utrustad med en panna, och temperaturen kan justeras flexibelt
.

Fördelarmed en glöggautomat

Att använda en glöggautomat ger dig ett antal fördelar. Du utnyttjar bland annat användningen av en särskilt snabb operationell beredskap.
Eftersom det inte är nödvändigt att använda komplett mängd glögg i en vattenkokare som ska lagras. Istället värms endast en del i glöggautomater.
Detta är mycket snabbare och ser till att du kan börja servera inom några minuter.
Dessutom behöver du inte värma glögget permanent, på på detta sätt undviker man avdunstning av alkohol och karamellisering av sockret som det innehåller.
Dessutom det finns inga skadliga ämnen som kan bildas
under den ökande uppvärmningstid.

Flexibel temperaturreglering för perfekt glögg

Med en professionell glöggsapparat kan du kontrollera temperaturen justera serverade drycker på ett flexibelt sätt. Beroende på modell, du kan vanligtvis
ställa in regulatorn till 85 grader och så att dina kunder alltid serverar perfekt tempererade drycker.

Glöggautomaten kan användas flexibelt

Trots namnet som en glöggautomat har är apparaten lämplig för olika
typer av drycker. Beroende på modell kan du också använda din kran till exempel för beredning av glögg, varm choklad, grogger och många andra varma godsaker.
En glöggdispenser erbjuder dig därför maximal flexibilitet och gör att du kan optimera ditt erbjudande för att passa dina kunders önskemål.

Professionella glöggautomater för alla behov

I vårt sortiment hittar du ett stort urval av olika glöggautomater för professionellt bruk, så att du också är säker hitta rätt modell.

Kraftfulla glöggautomater för stora mängder

Om du vill servera så många varma drycker som möjligt under en kort period, har du kommit till rätt plats med en av våra kraftfulla omedelbara vattenvärmare. Enheterna har
en tappkapacitet upp till 100 liter per timme och kan värma dryckerna upp till 75 grader. Med en glöggautomat är du väl utrustad även vid högtryck bland kunderna och
dina kunder kan bli serverade varm dryck utan att behöva vänta.

Professionella system för mindre mängder

För en lägre efterfrågan på varma drycker finns också system för servering av glögg med en lägre kapacitet. Med en sådan kan du använda din enhet med en kapacitet upp till 35 liter per timme vid 75 grader värme och servera.
Smaken och temperaturen på glögg lämnar inte heller något till spillo med dessa glöggsystem
.

Glöggautomater med luftkompressorer och elektriska pumpar

I vår butik kan du välja mellan glöggsapparater med luftkompressor eller elektrisk pump. Med båda varianterna kan du känna dig lugn utan stress när du serverar glögg och andra varma drycker.

Dispenser för glögg med en, två eller tre kranar

Beroende på dina behov kan du välja en glöggautomat med en, två eller tre kranar. Du kan välja hur många kranar din dispenser ska vara utrustad med och kan därför välja den modell som bäst passar dig.

Stäng en glöggautomat korrekt

Anslutning och drift av en glöggautomat är vanligtvis enkel och kräver ingen teknisk kunskap. Så länge du använder den efter bruksanvisningen kan det knappast gå fel och vanligtvis är du redo att servera inom några minuter.
Det är dock viktigt att titta på typen av fat eller vilka som är lämpliga är för rätt modell Eftersom det finns olika enheter för dosering av tryckresistenta behållare och glöggautomater för servering av icke-tryckbeständig behållare som burkar.

Köp av professionella glöggsleverantörer

Huruvida det är det är en julmarknad, veckomarknad eller cateringanläggning - med en glöggautomat får du hjälp på vintern. Genom att använda dem skapar du ditt arbete enklare och du kan betjäna dina kunder samtidigt och servera läckra varma drycker utan att vänta. Om du vill dra nytta av en sådan enhet och en vill köpa glöggsapparat, har du kommit till rätt plats. Eftersom vi har ett stort urval i vår butik med olika modeller kan du använda enheten exakt såsom den passar dig.
Beställ glöggautomaten idag och du kan förvänta dig pålitlig och snabb leverans.