För hushållet, gastronomin eller det privata hobbyköket
Antal kranar eller ölsorter
Kylkapacitet (liter per timme)
Integrerad luftkompressor eller CO2
Som en komplett uppsättning eller bara dispensern
Som en komplett uppsättning inklusive rengöringstillbehör

Lindr Pygmy 25

 
Lindr Pygmy 25 är det perfekta valet för alla ölälskare som inte vill göra utan perfekta tappresultat i sina privatliv och letar efter en kompakt ölkylare för detta ändamål.
 

Lindr tappsystem av hög kvalitet för perfekt ölupplevelse  

 
Med Lindr Pygmy 25 väljer du en professionell lösning som gör att du kan fördela perfekt kyld öl i ditt privata område. Ölkylaren är perfekt, till exempel för att underhålla gästerna vid din nästa trädgårdsparty.
 
Dessutom kan Lindr-dispensern naturligtvis också användas i mindre cateringanläggningar. Med en krankapacitet på upp till 30 liter per timme kan du hälla många öl med den.  
 
Den moderna kyltekniken som används i Lindr Pygmy 25 kännetecknas av sin höga effektivitet. Den kraftfulla termoblocken säkerställer också att den första ölen kan hällas efter två till fyra minuter.  
 
Efter cirka tio minuter är ölkylaren äntligen redo att knacka på flera perfekt kylda öl efter varandra så att du inte behöver låta dina gäster vänta länge även på spontana besök.
 

Varför du har rätt med Pygmy 25 från Lindr

 
Även den bästa öl på flaska kan inte tävla med en fatöl på kranen. Naturligtvis gäller detta inte bara gastronomi utan även privata evenemang.
 
För detta ändamål är det lite meningsfullt att köpa ett dyrt utmatningssystem med en tappkapacitet på 100 liter eller mer. En ölkylare som Lindr Pygmy 25 är å andra sidan det perfekta valet.  
 
Eftersom det kompakta dispenseringssystemet från den välkända tjeckiska tillverkaren övertygar med en tilltalande design och en robust konstruktion av rostfritt stål. Du kan vara säker på att din ölkylare från Lindr uppfyller de högsta hygienkraven och att du kommer att njuta av ditt köp under lång tid.
 

De viktigaste fördelarna med Lindr Pygmy 25 med en överblick:  

 
  • Platsbesparande tack vare kompakta mått  
  • Modern kylteknik för hög effektivitet
  • Rostfritt stål för en robust och hållbar konstruktion
  • Enkel start
  • Färdig att använda inom två till fyra minuter
  • Upp till 30 liter kall öl per timme
  • Perfekt för professionell servering privat sektor
 

Köp en Lindr Pygmy 25 dispenser

 
Köp utdelningssystemet Lindr Pygmy 25 i vår butik och imponera gästerna på din nästa fest i festlokalen hemma eller i klubbhuset med perfekt kyld fatöl.
 
Om det behövs kan du naturligtvis också beställa lämpliga tillbehör från oss, till exempel ölslangar, som du behöver för att ansluta din nya Lindr Pygmy 25-dispenser.