För hushållet, gastronomin eller det privata hobbyköket
Antal kranar eller ölsorter
Kylkapacitet (liter per timme)
Integrerad luftkompressor eller CO2
Som en komplett uppsättning eller bara dispensern
Som en komplett uppsättning inklusive rengöringstillbehör

lindr      

Öldispenser från Lindr
 

Om du vill köpa en ny öldispenser kan du välja mellan många välkända märken. En tillverkare vars dispenseringssystem bör vara bekant för alla ölälskare är Lindr.

Det tjeckiska företaget erbjuder rätt modeller för både privat och professionellt bruk. Om du är intresserad av Lindr-doseringssystem kan du beställa dem direkt från vår onlinebutik.

 

Lindr - dispenseringsteknik av hög kvalitet sedan 1992

Lindr-företaget grundades 1992. Mlos Lindrs företag gjorde sig snabbt ett namn tack vare sofistikerade produkter. Under tiden har det lilla familjeföretaget sedan länge blivit en internationellt aktiv tillverkare av dispenseringssystem.

Till skillnad från många andra företag arbetar Lindr fortfarande uteslutande med investerare från Tjeckien, så att det fortfarande finns en viss hänvisning till företagets ursprungliga ursprung.

 

Vad gör Lindr-doseringssystem så speciellt

Öldispensern från Lindr kan övertyga både visuellt och kvalitetsmässigt. Alla som bestämmer sig för ett dispenseringssystem från tillverkaren har vanligtvis valet mellan modeller med ett klassiskt träutseende och enheter gjorda av förkromat rostfritt stål.

Det högra Lindr-kransystemet är en visuell höjdpunkt för varje disk, där ölknackning helt enkelt är ett nöje.

Vad som gäller designen av ölutmatningssystemen gäller naturligtvis även Lindrs teknik och kvalitet. Om du äger en enhet från företagets sortiment kan du se fram emot en kraftfull dispenser med lång livslängd.

 

Olika kylsystem från Lindr

Lindr producerar utmatningssystem som använder olika kylsystem. När du väljer en Lindr-öldispenser kan du därför välja vilken typ av kylning du personligen föredrar.

Förutom enheter med vatten- och kontaktkylning inkluderar tillverkarens sortiment även modeller med elektrisk kylning. Du kan därför vara säker på att du hittar vad du letar efter på Lindr-utdelningssystem oavsett dina preferenser och krav.

 

Lindr-utdelningssystem för yrkesverksamma

Lindr erbjuder ett brett utbud av högpresterande doseringssystem för cateringbranschen. Vissa enheter drar upp till 180 liter per timme.  

Det borde vara mer än tillräckligt även vid högtider och möjliggöra en snabb och okomplicerad servering av perfekt kyld fatöl.  

Tack vare den väl genomtänkta konstruktionen är Lindr-utmatningssystemen också lätta att underhålla och rengöra, så att ölets kvalitet och smak inte försämras av avlagringar i ölraderna.

 

Lindr dispenseringssystem för privat bruk

Användningen av Lindr-kranar är inte endast reserverad för restauratörer. Eftersom sortimentet också innehåller några utmärkta enheter för privat bruk.  

Dessa är då vanligtvis lite lättare och mer kompakta. Dessutom har de naturligtvis inte samma kapacitet som de professionella doseringssystemen.  

Privatpersoner kan emellertid också lita på sitt Lindr-ölutmatningssystem, en högkvalitativ, långvarig modell som vet hur man imponerar med sin sofistikerade teknik.

 

Lindr-doseringssystem med membranpump

Utdelning med CO2 är fortfarande det mest utbredda. Ändå försöker fler och fler människor på kottar utan koldioxid. Även i detta fall har Lindr naturligtvis rätt enheter som erbjuds.

Eftersom företagets sortiment också innehåller ett antal högkvalitativa ölutmatningssystem med membranpumpar. Med dessa kan du trycka på färsk öl helt utan CO2.

Eftersom vissa modeller med membranpumpar kan imponera med en hög doseringskapacitet på upp till 50 liter per timme, är dessa doseringssystem från Lindr också lämpliga för professionellt bruk. För även med lite högre antal gäster borde långa väntetider vid disken inte vara ett problem.

 

Köp Lindr-ölutmatningssystem i vår onlinebutik

Är du intresserad av Lindr-ölutmatningssystemen?

Då har du kommit till rätt ställe. För i vår onlinebutik hittar du ett stort urval av modeller från tillverkaren från Tjeckien.

Beställ din Lindr-dispenser enkelt online och dra nytta av våra låga priser och snabb och pålitlig leverans till den adress du väljer.