ich-zapfe

Påfyllningssats för Kingdom Brew Kit, Ölbryggningsset - Tripel


Artikelnummer NEW-14027

Tillverkare: ich-zapfe


* Inkl. Moms exkl. Leverans

Påfyllningssats för Kingdom Brew Kit, Ölbryggningsset - Tripel

Tänker du på att brygga en läcker, rejäl belgisk klassiker hemma? Leta inte längre än Kingdom refill set Tripel. Perfekt för användning med Kingdom Beer Brew Kit, denna all-grain brauset låter dig brygga 5 liter öl med lätthet, även utan några förkunskaper.

Med en rik och komplex smakprofil, inklusive toner av frukt, kryddor och en slät, maltig finish, är denna trippelbyst det perfekta valet för alla ölälskare som vill prova något nytt. Och med en alkoholhalt på 9 % ger den en kraft som säkerligen kommer att imponera.

Kingdomspåfyllningssetet Tripel innehåller allt du behöver för att komma igång med ditt bryggäventyr, inklusive en komplett, repad spannmålsblandning av krympt malt, jäst och humle, samt alla ytterligare ingredienser som krävs för receptet. Dessutom får du Chemipro Oxi rengöringsmedel, Braublatt Pro-stil och detaljerade brygginstruktioner som hjälper dig på vägen.

Vill du ta din bryggning till nästa nivå? Se till att lägga till Kingdom Beer Bottling Kit till din beställning. Med allt du behöver för att fylla dina Kingdom-ölflaskor, inklusive kapsyler, etiketter och ett praktiskt lockverktyg, är detta kit det perfekta komplementet till din bryggningsuppsättning.

Snabb leverans Vi levererar med DHL. Varorna anländer inom endast någar dagar hos dig som kund.

Hög kvalitet Produkter med den högsta kvaliteten från ledande tillverkare

Kundnöjdhet Mer än 95% av våra kunder är nöjda och rekommenderar oss.

Säkerhet Säker handel online med SSL-certifikat.

ofta köpt med...

Du kanske också är intresserad av: