Cider starter kit, Ciderkit, Göra egen cider kit - 10L

Om du är någon som älskar äpplen och vill förvandla dem till utsökt vin, då är Cider Brewing Kit perfekt för dig. Med detta kit kan du enkelt göra din egen uppfriskande och läckra äppelcider hemma!

Kännetecken:

  • Inkluderar all utrustning som behövs för att brygga och jäsa äppelcider hemma
  • Kapacitet: 10L
  • Fruktkvarn och fruktkvarn gör det enkelt att bearbeta äpplen för vinframställning
  • Innehåller alla nödvändiga ingredienser, såsom vinjäst, acidometer, jästnäringssalt, stabivit och mjölksyra, för att producera högkvalitativ cider
  • Perfekt för nybörjare eller erfarna cidertillverkare

Med cidertillverkningssatsen kan du nu enkelt samla äpplen, bearbeta dem och förvandla dem till utsökt vin. Kapaciteten på 10L med korg och plastpropp gör det enkelt att jäsa och lagra din cider. Den medföljande fruktkvarnen och fruktkvarnspressen gör det enkelt att krossa och samla upp juicen för bearbetning. Detta kit innehåller också alla nödvändiga ingredienser som jäst, acidometer, jästnäringssalt, stabivit och mjölksyra, för att säkerställa att din cider blir perfekt.

Ciderbryggsatsen är perfekt för både nybörjare och erfarna cidertillverkare, vilket gör det till en idealisk present för alla som älskar att brygga sina egna drinkar. Med detaljerade instruktioner och recept inkluderade kan du experimentera med olika äpplen och skapa en unik, personlig smak som kommer att bli en hit hos familj och vänner!

Artikelnummer 99924335
Skick
Tillverkare ich-zapfe
Tillverkningsland Tyskland
Innehåll 2 bit
Vikt 19617 g
Mått 500×310×250mm

Snabb leverans Vi levererar med DHL. Varorna anländer inom endast någar dagar hos dig som kund.

Hög kvalitet Produkter med den högsta kvaliteten från ledande tillverkare

Kundnöjdhet Mer än 95% av våra kunder är nöjda och rekommenderar oss.

Säkerhet Säker handel online med SSL-certifikat.