ich-zapfe

Avkalkningsmedel, avkalkningsmedel kaffemaskin - Bevi Descale Liquid, 1 L


Artikelnummer NEW-99201

Tillverkare: ich-zapfe


* Inkl. Moms exkl. Leverans

Avkalkningsmedel, avkalkningsmedel kaffemaskin - Bevi Descale Liquid, 1 L

Bevi Descale Liquid är en premiumlösning för att avkalka din kaffemaskin och ta bort kalkavlagringar. Dess kraftfulla formel kan hjälpa till att förlänga livslängden på din kaffebryggare och säkerställa att den producerar utsökt kaffe av hög kvalitet varje gång.

Kännetecken:

  • Effektiv formel - Bevi Descale Liquid är en flytande lösning skapad speciellt för att ta bort kalk från kaffemaskiner. Dess kraftfulla formel hjälper till att lösa upp kalk snabbt och effektivt, vilket gör att din kaffebryggare ser ut och fungerar som ny igen.
  • Lämplig för andra kompletta rengöringsenheter - Denna kaffemaskinsavkalkningsmedel är också lämplig för användning i andra kompletta rengöringsenheter. Du kan använda den för att rengöra och avkalka din vattenkokare eller andra hushållsapparater.
  • Stor flaska - Vår avkalkningsmedel för kaffemaskin kommer i en riklig 1 000 ml flaska som ger tillräckligt med vätska för att slutföra flera rengöringscykler, vilket gör det till en kostnadseffektiv och långvarig lösning.
  • Enkel att använda - För att använda Bevi Descale Liquid, häll helt enkelt lösningen i din kaffemaskin och låt den gå igenom en rengöringscykel. Våra enkla instruktioner gör processen snabb och stressfri.
  • Säker och icke-frätande - Bevi Descale Liquid är säker att använda och icke-frätande, vilket betyder att den är vänlig mot kaffemaskiner och skadar inte din apparat. Det är också miljövänligt och lätt att kassera.

Genom att använda Bevi Descale Liquid regelbundet för att underhålla din kaffemaskin kan du hjälpa till att förlänga dess livslängd och undvika skador på dess värmeelement. Denna lösning fungerar snabbt och effektivt för att lösa upp kalkavlagringar och annan mineraluppbyggnad som kan påverka smaken och prestandan hos din kaffebryggare. Prova det själv idag och upptäck vilken skillnad det kan göra!

Snabb leverans Vi levererar med DHL. Varorna anländer inom endast någar dagar hos dig som kund.

Hög kvalitet Produkter med den högsta kvaliteten från ledande tillverkare

Kundnöjdhet Mer än 95% av våra kunder är nöjda och rekommenderar oss.

Säkerhet Säker handel online med SSL-certifikat.

ofta köpt med...

Du kanske också är intresserad av: